Wat is Volvo Group?

De Volvo Group is een van de belangrijkste fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en maritieme en industriële motoren ter wereld. De Volvo Group biedt bovendien complete oplossingen voor financiering en dienstverlening. Bij de Volvo Group, met het hoofdkantoor in Göteborg, werken circa 10.000 mensen, er zijn productievestigingen in 18 landen en de producten worden verkocht in meer dan 190 markten.

In 2017 bedroeg de netto omzet van de Volvo Group circa SEK 335 miljard. De Volvo Group is een naamloze vennootschap. De aandelen Volvo zijn genoteerd bij Nasdaq Stockholm. 

Onze missie en visie

Onze missie en visie

De missie van de Volvo Group is het vergroten van de welvaart door middel van transportoplossingen.

De visie van de Volvo Group is de meest aantrekkelijke en succesvolle leverancier van transportoplossingen ter wereld te worden.

Onze missie en visie
Onze waarden

Onze waarden

Onze bedrijfscultuur wordt bepaald door hoe we met elkaar, met onze klanten en onze maatschappij in zijn geheel omgaan om onze zakelijke doelen te behalen. Deze cultuur die is geworteld in onze geschiedenis, is cruciaal voor het succes van ons bedrijf op de lange termijn. Het is de basis waarop al het andere is gebouwd.

Onze waarden
Geschiedenis en R&D-mijlpalen

Geschiedenis en R&D-mijlpalen

Sinds 1927 heeft Volvo zich ontwikkeld van een klein, lokaal bedrijf tot een toonaangevende leverancier van commerciële transportoplossingen, met producten als trucks, bussen, bouwmachines en aandrijfsystemen voor maritieme en industriële toepassingen.

Geschiedenis en R&D-mijlpalen
R&D en innovatie

R&D en innovatie

Voor ons in de Volvo Group staat technologie voor de ambitie om vooruit te komen en constant samen te werken aan verbeteringen. 

R&D en innovatie