Andere entiteiten

Andere entiteiten

Naast de Truck Divisons en Business Areas is Volvo Group ook eigenaar van een aantal andere entiteiten. Deze bedrijven ondersteunen ons totale aanbod en zijn een belangrijk onderdeel van onze totale portfolio. 

Volvo Group Treasury

Volvo Group Treasury

Volvo Group Treasury, de interne bank van de Volvo Group, coördineert wereldwijd de financieringsstrategie en financiële infrastructuur van Volvo Group. Het is ook verantwoordelijk voor het beheer van alle rentedragende activa en passiva en de uitvoering van transacties in vreemde valuta. 

Volvo Group Treasury
Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital

Volvo Group Venture Capital is eigen investeringsbedrijf van de Volvo Group. We faciliteren partnerrelaties voor verschillende sectoren maar ook voor nieuwkomers die de mogelijkheid hebben om belangrijke partners te worden in het verbeteren van de servicegerichtheid en de productdifferentiatie. 

Volvo Group Venture Capital
Volvo Group Real Estate

Volvo Group Real Estate

Volvo Group Real Estate is de eenheid binnen de Group die het onroerend goed beheert en zich richt op het optimaliseren van de waarde van het onroerend goed van de Volvo Group en op het bijdragen aan de groei van het bedrijf. De eenheid houdt zich bezig met het beheren van onroerend goed en services op de werkplek.

Volvo Group Real Estate
Volvo Event Management

Volvo Event Management

Als sponsor richt de Volvo Group zich al sinds 1970 op sport en cultuur. De activiteiten die de Volvo Group uitkiest om te sponsoren hebben raakvlakken met onze klantengroepen. Het doel van sponsoren is het creëren van diepere relaties met onze klanten en het versterken van het merk Volvo Group.

Volvo Ocean Race
Alviva AB

Alviva

Het bedrijf Alviva AB, eigendom van AB Volvo, levert diensten op het gebied van gezondheid op het werk. Onze klanten komen uit een zeer breed marktsegment: organisaties uit de industriële maar ook uit de publieke sector kopen diensten van Alviva.

Alviva
Wireless Car

WirelessCar

WirelessCar voorziet fabrikanten van auto's en commerciële voertuigen van complete en competitieve telematicaproducten voor eindklanten in meer dan 50 landen. Vestigingen in Brazilië, China, India, Japan, Zweden en de VS. WirelessCar bedient klanten als Nissan, Volvo Cars en Qoros.

WirelessCar
Volvo Merchandise

Volvo Merchandise

Volvo Merchandise Corporation is de partner voor officiële Volvo Merchandise. Volvo Merchandise is een volledig dochterbedrijf van de Volvo Group dat merchandise ontwerpt, inkoopt en distribueert aan alle Volvo-regio's.

Volvo Merchandise-webshop
Dit is lege ruimte