Op onverharde wegen

Offroad

We helpen bij het delven van de belangrijkste grondstoffen ter wereld. Voertuigen van de Volvo Group zijn diep in de mijn en midden in het bos te vinden. Onze industriële machines en trucks worden dagelijks gebruikt om ijzererts te winnen, bossen te kappen, hout te transporteren en vele tonnen stenen en rotsen te vervoeren. Onze industriële motoren drijven essentiële irrigatie-installaties aan in landbouwbedrijven overal ter wereld, zodat landbouwers hun gewassen kunnen telen.

We helpen onze klanten met financiering en zien erop toe dat er geen machines blijven stilstaan - waar ter wereld ze ook worden gebruikt.

Trucks op onverharde wegen

Trucks op onverharde wegen

Om hout uit het bos, ijzererts uit mijnen of grote rotsblokken uit steengroeves te transporteren, zijn krachtige trucks nodig. Wij hebben diverse truckmodellen specifiek ontwikkeld voor industriële werkzaamheden en mijnbouw. De Volvo FMX, Renault C en Renault K zijn daar enkele voorbeelden van.

Trucks op onverharde wegen

Bouwmachines op onverharde wegen

Bouwmachines op onverharde wegen

Graafmachines, wielladers, knikdumpers en starre dumpers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het ruime assortiment bouwmachines die de Volvo Group aanbiedt. Sommige van deze machines zijn gebouwd om zwaar en moeilijk werk in de mijnbouw uit te voeren. Andere zijn ontworpen om door dichtbeboste wouden of stoffige steengroeven te rijden.

Volvo Construction Equipment modellen >