Onze merken in België

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. Onze merkportfolio in België bestaat uit Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Penta, Renault Trucks.

De samenleving waarin de meesten van ons leven, zou niet werken zonder het soort producten en diensten die de Volvo Group biedt. Net zoals een kringloopsysteem zijn onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en diverse gerelateerde diensten betrokken bij verschillende functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken.

Samen zetten we de wereld in beweging.

Onze merkportfolio

Volvo Trucks

Volvo

Het merk Volvo is één van 's werelds meest gekende en gerespecteerde merken in de sector voor commerciële voertuigen. Het wordt geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

‘Volvo’ is Latijns en betekent ‘Ik rol’ 

Volvo Trucks Volvo Bus Volvo Construction Equipment
Volvo Penta

Volvo Penta

Volvo Penta is toonaangevende leverancier van motoren en complete vermogenssystemen voor scheepvaart- en industriële toepassingen. Het wordt geassocieerd met innovatieve en prestatiegerichte producten, naast kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

Penta is al haast 100 jaar een geregistreerd handelsmerk en Volvo Penta sinds 1935.

Volvo Penta Pleziervaart Volvo Penta Bedrijfsvaart Volvo Penta Industrial
Renault Trucks

Renault Trucks

Sinds 1894 biedt Renault Trucks alle soorten commerciële voertuigen, gaande van lichte trucks voor stedelijke distributiediensten tot speciaal ontworpen en zware trucks voor langeafstandstransport.

De voertuigen en diensten zijn aangepast aan diverse transporttoepassingen en helpen de operationele kosten van de klanten te verlagen.

Renault Trucks