Finance & Control

Finance & Control

Bij Finance & Control focussen we ons op het versterken van de Volvo Group strategie, waarbij het financiële luik van de bedrijfspresentaties nauw in het oog gehouden wordt. Alsook wordt hier de nadruk gelegd op riskmanagement en de berekening van de toegevoegde waarde. Deze activiteiten verbeteren de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit van de financiële processen en garanderen financiële en belastingsregels. Dit alles draagt bij tot het efficiënt gebruik van onze activa en passiva dankzij het verstandig inbrengen van onze eigen middelen en liquiditeitsbeheer. Hierdoor is deze afdeling nauw verweven met alle andere departementen binnen de organisatie. 

WERKNEMERS IN FINANCE EN CONTROL

Maak kennis met Jerrie Carter

Jerrie Carter werkt als Inside Sales Specialist bij Volvo Financial Services in Greensboro, North Carolina, VS.

...

Maak kennis met Samuel Sun

Wanneer Volvo op tijd betaald krijgt, vindt Samuel Sun dat hij goed werk heeft verricht. "Ik ben verheugd als ik de dealers kan helpen hun cashflow te verbeteren, zegt hij.

...

Move the world with us

Jobs in Finance & Control

Werk samen met ons aan de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en duurzame oplossingen binnen transport en infrastructuur. Ontdek uw toekomst binnen onze Finance & Controle afdeling binnen Volvo Group.