Creëer samen met ons transportoplossingen die meebouwen aan welvaart

Graduate-programma's Volvo Group

Wilt u ergens werken waar er wat te beleven valt? Zoekt u een springplank naar een carrière die de toekomst van het transport zal vormgeven? Hebt u passie voor techniek, IT of logistiek? Wij bieden u een waaier van internationale Graduate-programma's op maat, die passen bij wat u nodig hebt en ontworpen zijn om u te doen uitblinken. Welkom in de wereld van spannende mogelijkheden!

Welk globaal Graduate-programma past het beste bij u?

Twee ingenieurs in een labo

Techniek

Bent u gepassioneerd door complexe technische projecten en staat u te popelen om uw technische vaardigheden te gebruiken om echte zakelijke kwesties op te lossen en innovatie te stimuleren? Dan zal dit programma uw carrière een vliegende start geven.

Techniek Graduate-programma
Graduate-programma operationeel

Operationeel

Vormt de ontwikkeling van de volgende generatie van productie-installaties voor u de ideale uitdaging? Wilt u de toekomst beïnvloeden wat de globale uitwisseling van goederen, diensten en informatie betreft? Dat is dit een uitstekende start van uw carrière in de productie en logistiek.

Operationeel Graduate-programma
Graduate-programma IT

IT

Zijn connectiviteit, elektrificatie en digitalisatie concepten die tot uw verbeelding spreken? Staat u graag in het middelpunt van IT-ontwikkeling en wilt u meebouwen aan bedrijven van de toekomst? Dan vormt dit programma een fantastische basis voor uw toekomstige carrière.

IT Graduate-programma