Groeien met de Volvo Group

Door uw ambitie om te ontwikkelen kan onze organisatie groeien. We moedigen alle medewerkers aan om nieuwe functies uit te proberen en als internationale speler kunnen we veel verschillende terreinen en locaties aanbieden om te onderzoeken. We ondersteunen loopbaanontwikkeling door activiteiten die uiteenlopen van training tot een individuele coach en mentor. Met een persoonlijk bedrijfsplan weet u zeker dat u op schema ligt. Met andere woorden: we willen graag dat u uw doel bereikt en helpen u om dat te realiseren. 

Internationaal vervolg

Internationaal

Als een wereldwijd bedrijf dat aanwezig is op 190 markten, geven we u de mogelijkheid u in te schrijven voor zowel kortlopende als langlopende opdrachten in het buitenland. 

Compensatie en toeslagen

Compensatie en toeslagen

We bieden een concurrerend salaris, compensatie en een landspecifieke toelage. Bovendien werken we met u samen om vorm te geven aan uw eigen loopbaan. 

Move the world with us

Word lid van ons team

Kom samenwerken met slimme en creatieve collega's op het gebied van transport en infrastructuur en ontwikkel geavanceerde technologieën en duurzame transportoplossingen die de toekomst van de maatschappij veranderen.