Vergoedingen en toeslagen

Vergoedingen en toeslagen

Werken bij de Volvo Group levert veel voordelen op. U ontvangt niet alleen een concurrerend salaris, compensaties en specifieke toeslagen, maar u werkt ook in een onderneming die door waarden wordt gedreven waarin uw stem gehoord wordt en uw ideeën ertoe doen. In de Volvo Group wordt het salaris in belangrijke mate bepaald door uw prestaties en bereidheid tot veranderen en ontwikkelen, uw vermogen om kansen voor interne mobiliteit of internationaal werk te grijpen en leiderschapspotentieel. We werken samen zodat u vorm kunt geven aan uw eigen loopbaan.

Vergoedingen die het verschil uitmaken

Een concurrerend basissalaris

Vergoedingen

Een concurrerend basissalaris

We geloven in eerlijk salaris voor goed werk. U ontvangt een concurrerend basisloon, met een duidelijk toekomsttraject naar een hoger salaris. Uw bruto basissalaris vormt de grondslag. Daarnaast beoordelen we ons concurrentievermogen en passen de vergoedingen in de verschillende landen daarbij aan.

Beloning geschiedt op basis van uw prestaties

Vergoedingen

Beloning geschiedt op basis van uw prestaties

Op basis van uw werk en prestaties ontvangt u een beloning naar prestaties. U wordt beloond op basis van uw prestaties en bijdragen.

Uw werk is slechts één deel van uw leven

Ons toeslagenprogramma is bedoeld om u te ondersteunen tijdens de verschillende levensfasen.

Een solide pakket met voordelen

Toeslagen

Een solide pakket met voordelen

We helpen onze werknemers te beschermen tegen de risico's in de verschillende levensfasen. Er worden landspecifieke voordeelpakketten geboden die passen bij de respectievelijke markt en de wettelijke regels in elk land. 

Verhuizen naar een ander land

Toeslagen

Verhuizen naar een ander land

De Volvo Group biedt mogelijkheden voor een internationale carrière binnen de organisatie. We bieden mondiale samenwerking, opdrachten in het buitenland voor kortere tijd en internationale carrières.

Balans tussen werk-privéleven

Toeslagen

Balans tussen werk-privéleven

In de Volvo Group geloven we er sterk in dat werknemers zelf verantwoordelijk zijn voor hun werk en individuele behoeften. Er zijn verschillende programma's om tegemoet te komen aan de uitdagende realiteit van de combinatie van werk en privéleven.

Beweeg de wereld samen met ons

Word lid van ons team

Kom samenwerken met slimme en creatieve collega's op het gebied van transport en infrastructuur en ontwikkel geavanceerde technologieën en duurzame transportoplossingen die de toekomst van de maatschappij veranderen.