Volvo Group University

Volvo Group University

We willen graag dat u enthousiast bent over uw werk. We willen de allerbeste talenten binnenhalen en we willen over tien jaar nog net zo concurrerend zijn als nu. Daarom hebben we onze eigen bedrijfsuniversiteit. Volvo Group University is een centrum voor leren en kennisontwikkeling dat gemakkelijk toegankelijk is voor al onze werknemers.

Wanneer u niet stil wilt blijven staan

Wanneer u niet stil wilt blijven staan

We weten dat ontwikkeling en leermogelijkheden bovenaan staan op het wensenlijstje van werknemers. Wij waarderen en steunen uw drang om te groeien en nieuwe verantwoordelijkheden op u te nemen. De Volvo Group University biedt training in een groot aantal onderwerpen, die deels voor alle medewerkers bedoeld zijn en deels specifiek voor een gebied of taak. Er worden verschillende formules toegepast om de beste leerervaring te geven: online, op de werkvloer, op locatie en klassikaal. Onze trainingsportfolio is gebaseerd op de toekomstige bedrijfsbehoeften en bereidt u voor op wat de toekomst brengt.

Voorbereiden op wat de toekomst brengt

Voorbereiden op wat de toekomst brengt

Met de Volvo Group University wordt uw persoonlijke ontwikkeling overal ter wereld op dezelfde professionele manier ondersteund. De academies bieden training op maat voor verschillende professionele terreinen waarbij zakelijke belanghebbenden in nauwe samenwerking de richting van de training bepalen. Onze trainingsportfolio's worden continu geëvalueerd en ontwikkeld zodat we als organisatie altijd zijn toegerust om aan de toekomstige behoeften van onze klanten te voldoen. Elke jaar reserveert de Volvo Group ongeveer een half miljoen trainingsdagen voor medewerkers en retailorganisaties over de hele wereld: een signaal dat we het leren serieus nemen.

De cursussen die worden gegeven door Volvo Group University vormen voor u een uitgelezen mogelijkheid om samen met uw collega's te werken en te leren

Márcio Morelli Soares

Projectmanager, Curitiba, Brazilië

Beweeg de wereld samen met ons

Word lid van ons team

Kom samenwerken met slimme en creatieve collega's op het gebied van transport en infrastructuur en ontwikkel geavanceerde technologieën en duurzame transportoplossingen die de toekomst van de maatschappij veranderen.