Zo wordt u onze collega

Wilt u werken bij een internationaal bedrijf dat vooroploopt bij innovaties? Wilt u werken voor een bedrijf dat de nadruk legt op persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling van de werknemers? Volg deze stappen en help samen met ons de wereld vooruit!

1. Een job zoeken

Zoek een functie die past bij uw vaardigheden, kwalificaties en interesses. Als u “flexibel/overig” kiest, krijgt u functies te zien zonder locatierestricties. 

2. Solliciteren

Nadat u uw sollicitatie heeft ingediend, ontvangt u per e-mail een bevestiging. Daarna kunt u nog steeds uw persoonlijk profiel bijwerken. Bij het uploaden van uw cv verklaart u akkoord te gaan met onze privacy notice inzake rekrutering en selectie. 

3. Gesprek

Als u wordt geselecteerd voor een gesprek zal men u contacteren ivm. de volgende stappen van het proces: eerste gesprek, tweede gesprek, assessment & gesprek, referenties, ...

4. Selectie

Alle kandidaten ontvangen bericht wanneer een keuze is gemaakt. U kunt ervoor kiezen om uw cv in onze database te laten staan en een zoekfunctie activeren voor andere jobs die bij uw profiel passen.  

5. Inleiding

Bij uw start bij Volvo Group krijg je een korte introductie om u op weg te helpen. Zo wordt u sneller geïntegreerd in het team en kan u snel aan de slag gaan!

Move the world with us

Word lid van ons team

Werk samen met ons aan de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en duurzame oplossingen binnen transport en infrastructuur.