Mogelijkheden voor studenten

Mogelijkheden voor studenten

Wil je kennis maken met een internationaal bedrijf dat je persoonlijke groei belangrijk vindt?
We hebben partnerschappen met de beste instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld om jonge mensen met potentieel te ontdekken en hun talent te ontwikkelen. Als je een van ons wilt worden, hebben we meer dan genoeg mogelijkheden te bieden. Vraag een stageplaats aan of een vakantiebaan, schrijf je eindscriptie bij ons of kom kennismaken als we volgende keer op jullie campus zijn. 

Stages productontwikkeling

Stages

Wil je je opleiding aanvullen, nieuwe vaardigheden leren en tegelijk verschillende loopbaanopties onderzoeken? Als stagiair bij de Volvo Group, is dat allemaal mogelijk. Dit kan ook je eerste stap zijn voor een toekomstige loopbaan bij ons.

Elk jaar bieden we studenten een brede keuze uit stageplaatsen in bijvoorbeeld productontwikkeling, productie, financiën en administraties, marketing en business development. De vereisten en aanvraagprocedure kunnen per land en werkveld verschillen, maar we selecteren onze stagiairs altijd op basis van de wederzijdse voordelen die de samenwerking oplevert. 

Stageplaatsen
Eindscriptie Volvo Group

Eindscriptie

Als je je eindscriptie bij de Volvo Group schrijft, betekent dit dat je in aanraking komt me veel interessante en belangrijke kwesties en dat je belangrijke contacten legt voor de rest van je carrière. Je hebt meteen ook een voet tussen de deur bij ons.

Als je zelf een idee hebt voor een eindscriptie, kun je ons benaderen om ondersteuning te krijgen van een manager die je kan helpen om je idee uit te werken. Je kunt ook een aanvraag indienen voor een van de scriptieprojecten die Volvo Group managers hebben opgesteld. 

Je eindscriptie schrijven bij de Volvo Group