Eindeloze mogelijkheden

1.000.000 geconnecteerd

De Volvo Group is pionier op het vlak van connectiviteit. Connectiviteit baant de weg voor nieuwe diensten en oplossingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Wat is connectiviteit?

Connectiviteit verwijst naar verbonden middelen en nieuwe verbeterde diensten en functies. Voor de Volvo Group draait connectiviteit helemaal om de mogelijkheden om vandaag en in de toekomst nog betere transportoplossingen te creëren.

Wat zijn de voordelen van connectiviteit?

Met de informatie en kennis die wij onze klanten bieden, kunnen zij het heft in eigen handen nemen. Een vrachtwagen die de meest energiezuinige manier kiest om een heuvel te beklimmen op basis van gegevens van andere vrachtwagens, of voertuigen die elkaar waarschuwen voor mogelijke gevaren op de weg, zijn twee praktische voorbeelden van connectiviteit. Verder in de toekomst zal connectiviteit een hulpmiddel zijn voor geautomatiseerde voertuigen en zal het efficiënte oplossingen voor elektromobiliteit ondersteunen.

Verhalen van de Volvo Group over connectiviteit

Connectiviteits- en veiligheidsoplossingen bij de Volvo Group

Veiligheid

Niets is belangrijker dan veiligheid. Wanneer de technologie een nieuwe sprong vooruit maakt, gaat de Volvo Group erg grondig te werk bij het zoeken naar veiligheidsoplossingen. Met connectiviteit zijn de mogelijkheden eindeloos.

Lees meer over veiligheid
Connectiviteits- en duurzaamheidsoplossingen bij de Volvo Group

Duurzaamheid

Geconnecteerde diensten maken het transport efficiënter en verlagen het brandstofverbruik voor onze klanten. Connectiviteit draagt bij aan de kennis die nog energiezuinigere transportoplossingen mogelijk maakt.

Lees meer over duurzaamheid
Connectiviteit en efficiëntie bij de Volvo Group

Efficiëntie

Efficiëntie is van essentieel belang. Vandaag kunnen geconnecteerde voertuigen hun tijd aan opdrachten optimaliseren dankzij bewaking op afstand en voorspellend onderhoud. Met meer gegevens en verbeteringen in gegevensanalyse zal de toekomst nog productiever zijn.

Lees meer over efficiëntie

Volg ons wereldwijd

Volvo Group Mack Noord-Amerika
Volvo Buses
Volvo CE Eskilstuna
Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Göteborg, Zweden

Lees meer over connectiviteit op de website van Volvo Trucks
Volvo CE
Volvo Buses
Volvo CE
Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

San Diego, VS

Lees meer over connectiviteit op de website van Volvo Trucks
Volvo Buses
UD Trucks
Renault Trucks

Meer informatie over innovatie bij de Volvo Group

Volvo automatisering

Automatisering

We zijn ervan overtuigd dat automatisering de commerciële transportoplossingen waarvan de meesten van ons dagelijks gebruikmaken, opnieuw zal vormgeven.

Automatisering
Volvo elektromobiliteit

Elektromobiliteit

Elektromobiliteit brengt verandering in de automobielwereld en in de nabije toekomst zal dit ook de planning en infrastructuur van onze steden veranderen.

Elektromobiliteit
Innovatie - Connectiviteit

Connectiviteit

De Volvo Group beschikt over het meest uitgebreide klantenaanbod in connectiviteitsoplossingen voor trucks, bussen en bouwmachines binnen de hele industrie.

Connectiviteit
Kom bij ons werken

Een globale carrière waarbij u de technologie van de toekomst ontwikkelt

Kom bij ons werken

Vind de job van uw dromen