Kleine werelden demonstreren de grootsheid van Volvo in een nieuwe film

Dagelijks transporteren voertuigen goederen en mensen naar grote steden en kleine dorpjes via vrachtterminals en havens. Aan de hand van enkele van de bekendste miniatuurwerelden van Europa toont Volvo aan dat de trucks, bussen, bouwmachines en motoren van de groep van essentieel belang zijn voor het dagelijks leven van mensen overal ter wereld.
Verhaal van de Volvo Group

“We willen duidelijk maken dat onze producten en diensten zoals een kringloopsysteem zijn. We brengen voedsel naar de winkel, pendelaars naar het werk en geneesmiddelen naar ziekenhuizen. De miniatuurwerelden zijn de perfecte omgeving om dat te demonstreren. We beginnen op het Zweedse platteland buiten Hedemora en gaan dan naar grote havens en autosnelwegen in Duitsland en Nederland”, vertelt Kina Wileke, Head of External Corporate Communications bij de Volvo Group. “Het was prachtig dat we konden binnenstappen in deze zorgvuldig gemaakte werelden en het verbluffende vakmanschap konden ontdekken. Het was ook geweldig om de mensen erachter te ontmoeten, die onze passie voor voertuigen delen.”

U kunt de film bekijken op volvogroup.com en op de YouTube-pagina van de Volvo Group.
https://www.youtube.com/watch?v=WeXpCt0tjb4

U vindt er ook enkele videoclips met beelden achter de schermen, zodat u kunt zien hoe de film tot stand kwam.
https://www.youtube.com/watch?v=72wqf0I4-Vs

Journalisten die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met Kina Wileke op het nummer +46 (0)31 323 7229 of +46 (0)765 537229.