Martin Lundstedt is de Leider van het jaar 2018

De krant Affärsvärlden heeft samen met PA Consulting, Mannheimer Swartling, Wipro en Korn Ferry de President en CEO van Volvo Groep, Martin Lundstedt, benoemd tot 'Leider van het jaar 2018'. Enthousiasme, diepgaande kennis van de branche en uitgebreid teamwerk zijn factoren die de jury vermeldt als reden voor het aanstellen van Martin.
martin-lundstedt

De winnaar wordt aangeduid door een jury op basis van uitgebreid onderzoek, inclusief interviews met belanghebbenden rond de kandidaat.

"Ik ben trots en gelukkig, maar ik vind dit vooral een aanmoediging om deze onderscheiding in het dagelijks leven waar te maken met alle medewerkers van Volvo Group. Hoe we omgaan met leiderschapskwesties in een tijd van grote veranderingen is een doorslaggevende factor voor ons aanhoudende succes", zegt Martin Lundstedt, President en CEO van de Volvo Group.

De jury bestaat uit Oskar Almén, partner PA Consulting, Jan Dernestam, MP Mannheimer Swartling, Johan Forssell, CEO Investor, Carl-Henrik Hallström, MD Wipro, Maria Rankka, President Stockholm Chamber of Commerce, Helena Stjernholm, President van Industrivärden, Erik Wahlin (voorzitter), hoofdredacteur Affärsvärlden, Charlotte Wetterlundh, partner Korn Ferry en Jonas Wiström, CEO Ratos.

Hun motivatie om Martin Lundstedt te benoemen tot "Leider van het jaar 2018":

"Met veel enthousiasme, diepgaande kennis van de sector en uitgebreid teamwerk heeft de leider van het jaar met succes een van de absoluut grootste bedrijven in Zweden veranderd."

15 november 2018

Neem voor meer informatie contact op met Claes Eliasson, hoofd Media Relations +46 31 323 72 29 of +46 76-553 72 29. 


Ga voor meer informatie naar volvogroup.com/press 

De Volvo Group is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. De Volvo Group biedt bovendien totaaloplossingen voor financiering en dienstverlening. De Volvo Group stelt bijna 100.000 werknemers te werk, heeft productievestigingen in 18 landen en verkoopt zijn producten in meer dan 190 markten. In 2017 bedroeg de verkoop van de Volvo Group 35 miljard euro. De Volvo Group is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg. Aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm.

Form background image

Abonnementendienst

Related News

Laatste nieuws

Latest Press Release