Maak kennis met Amra Insanic

Als student aan de universiteit kwam Amra Insanic al in contact met de wereld van onroerend goed toen ze een makelaarsbedrijfje startte.
Amra Insanic

Amra Insanic

Enkele jaren en banen later sloot Amra zich aan bij de Volvo Group als Facility Manager bij Real Estate Services, waar zij in januari van dit jaar is begonnen.

Na slechts acht maanden in deze functie weet Amra al dat er niet zoiets bestaat als een normale dag op kantoor. Facilitair management kan van alles zijn, van het afhandelen van verzoeken, of klachten, over het reinigen, de ventilatie of bewegwijzering, tot kantoordiensten zoals receptie of kantoorverhuizingen.

De functie vereist veel praktische en technische kennis. Het omvat ook budgettering, interieurontwerp en coördinatie van projecten. Een van Amra's meest recente taken was het beheren van de opslag en verkoop van meubilair dat overbleef na kantoorverhuizingsprojecten in Göteborg.

"Als facilitair manager is het het allerbelangrijkste om servicegericht, flexibel en oplossingsgericht te zijn. Ik moet problemen op korte termijn oplossen en tegelijkertijd ook het langetermijnperspectief in het oog houden, bijvoorbeeld door de overeengekomen processen op te volgen. Ik heb veel vergaderingen met werknemers en leveranciers, en ik kom elke dag voor verschillende uitdagingen te staan. Soms zijn mensen ontevreden en gebeurt het dat ze hun frustraties op mij af reageren. Ik heb geleerd dingen niet persoonlijk te nemen", zegt Amra.

Het mooiste van de functie is volgens Amra de inclusieve sfeer, de diversiteit, de professionaliteit en de dagelijkse ontmoetingen met mensen van allerlei niveaus en functies in de organisatie.

Naam: Amra Insanic
Opleiding: B.Sc. Production Technology Engineer, gespecialiseerd in logistiek en inkoop, Lund University
Functie: Facility Manager
Organisatie: Real Estate Services
Plaats: Göteborg, Zweden

Gerelateerd nieuws

Bouwen aan een cultuur van groei, vertrouwen en samenwerking

Geweldige ideeën moeten in vruchtbare grond worden geplant en niet in een bureaulade belanden. Dat is het idee van het Innovation Center bij CampX. In zekere zin is het Center de essentie van waar CampX allemaal om draait - het samenbrengen van ...

AI wordt mobiel

Het is tegenwoordig moeilijk om een populairder modewoord te vinden dan kunstmatige intelligentie, AI. Deze technologie is de afgelopen jaren gewoon geëxplodeerd en de automobielindustrie stimuleert vooruitgang. Zelfrijdende voertuigen zijn geen ...

Een voertuig trainen

Autonome voertuigen zullen binnenkort ingeburgerd zijn op onze wegen. Naarmate voertuigen overgaan van autonome functies, zoals rijstrookbewaking en noodremsystemen, naar zelfrijdend verkeer, moeten ze steeds 'slimmer' worden, dus moet de ...